Eskişehirspor’da Fuat Çapa dönemi

Eskişehirspor şampiyonluk parolasıyla çıktığı yeni sezon hazırlıklarında tecrübeli teknik adam Fuat Çapa ile anlaştı.

Eskişehirspor’da Fuat Çapa dönemi
26 Haziran 2018 Salı 16:31

Spor Toto 1. Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefleyen Eskişehirspor, teknik direktör arayışlarını bu hedef doğrultusunda sürdürdü. Birçok ismin öne atıldığı süreç sonunda Fuat Çapa ile anlaşma sağlandı.

Kırmızı Şimşekler ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenilen Çapa, imza için Eskişehir'e geldi.

Hanifi Demirkol tesislerinde düzenlenen imza töreninde Başkan Halil Ünal ile birlikte kameraların karşısına geçen Çapa, kendisini Eskişehirspor teknik direktörü yapan imzayı attı.

Törende konuşan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, şampiyonluk hedefiyle yola çıktılarını ve uzun değerlendirmeler sonucunda Fuat Çapa’da karar kıldıklarını söyledi.

ŞAMPİYON OLACAK BİR KADRO KURACAĞIZ

Ligde şampiyon olacak bir takım kurmak için transfer çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ünal, “Fuat Çapa buraya için gelmedi. Biz herkesin emeğini karşılıksız bırakmayız ama bu işin büyük ödülü şampiyonluktur. Buna çok inanıyoruz. Bizim destek olmamız gerekiyor. Transfer konusunda yarından itibaren başlayacak. Birçok görüşme yaptık. Kafamızda bir kadro kurduk. Kendi genç arkadaşlarımızda bu kadronun içerisinde olacaklar ama formayı her vakit hak edemeyecekler. Bu ligde çok takılmadan yürüyecek bir kadro kurmayı planlıyoruz.” dedi.

13-14 DİREK OYNAYACAK OYUNCU ALACAĞIZ

Yeni teknik Direktör Fuat Çapa ise, şampiyonluk parolasıyla görevi kabul ettiğini söyledi. Çapa, “Hedefimiz net olsa da zor bir görev. Bu kulübün başarılı olması için geldik. Bugüne kadar gönlümüzde var bundan sonra boynumuzda olacak. Kadroyla ilgili kimse endişe etmesin. Ana kadrodan 3 oyuncumuz kaldı. Ama çok oyuncudan ziyade kaliteli oyuncular almak istiyoruz.  Takıma 13-14 direk oynayacak oyuncu takviye yapmayı planlıyoruz. Bunun planlamasını başkanımızla birlikte yapacağız. 1 Temmuz’da da takım toplanarak çalışmalara başlayacak”ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.