ESKİŞEHİRSPOR:2 ALTINORDU:4

Altınordu karşısında da iki kez eşitliği sağlama başarısı gösteren Eskişehirspor maç sonunda sahadan 4-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Eskişehirspor bu sezon kendi sahasındaki 6 mağlubiyetini aldı.

ESKİŞEHİRSPOR:2 ALTINORDU:4
12 Mart 2018 Pazartesi 19:58

Karşılaşmanın 3. dakikasında rakip Altınordu’nun kazandığı penaltıyı gole çeviren Kerim Avcı takımını 1-0’lık üstünlüğe taşıdı. Bu gole tecrübeli golcü Semih Şentürk 31. dakikada karşılık verirken maçın ilk yarısı 1-1’lik skor ile sonuçlandı. Karşılaşmanın 55. dakikasında Barış Alıcı’nın attığı gol ile 2-1’lik üstünlüğe erişen Altınordu’ya Eskişehirspor yine tecrübeli golcüsü semih Şentürk ile 63. dakikada karşılık verdi. Maçın 81 dakikasında eski Eskişehirsporlu futbolcu Deniz Vural’ın attığı gol ile Altınordu 3-2’lik üstünlüğü ele geçirdi. Karşılaşmada skoru belirleyen gol ise 90. dakikada Ali Mert’ten geldi Eskişehirspor kendi evinde 4-2 mağlup oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.