ESKİŞEHİRSPOR YÖNETİMİ'NDE SERGEN YALÇIN TOPLANTISI

Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi canlı yayında istifa eden Teknik Direktör Sergen Yalçın için yönetim harekete geçti. Acil olarak toplanan başkan Sinan Özeçoğlu ve ekibi krize çözüm arayacak.

ESKİŞEHİRSPOR YÖNETİMİ'NDE SERGEN YALÇIN TOPLANTISI
21 Eylül 2017 Perşembe 14:01

Eskişehirspor deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor karşılaşması öncesi istifa şoku yaşadı. Maç öncesi A spor'a röportaj veren Yalçın, durumun kötüye gitmesini gerekçe göstererek istifa ettiğini açıkladı. Yalçın, ''Ben ve ekibimle bugünkü Erzincanspor maçı, Eskişehirspor adına son karşılaşmamız olacak. Maçtan sonra istifa edeceğim. Biz maliyetli bir ekibiz. Açıkçası 3 puanımızın silinmesi de işin son noktası oldu. Eskişehirspor gelecekte daha iyi yerlere gelecektir'' diye konuştu.
Yaşanan istifanın ardından Eskişehirspor yönetimi harekete geçti. Eskişehir'de olan başkan Sinan Özeçoğlu acil olarak Yönetim Kurulu'nu topladı. Toplantının ana gündem maddesi Sergen Yalçın ve yerine getirilecek teknik direktör olduğu öğrenildi.
Yönetim Kurulu'nun toplantı sonrası bir açıklama yapması bekleniyor.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.