ESKİŞEHİRSPOR VE GERÇEKLER

Bence bizim asıl maçımız 21 Eylüden 27 Eylüle uzatılan PUAN SİLME CEZASI [3-12 puan] almamak için UEFA nezninde alcaklı oyuncularla yapacağımız EKONOMİK mücadeledir. Bu zorlu mücadelede Başkan ve ekibi yalnız bırakılmamalı maddi olarak desteklenmelidir.

ESKİŞEHİRSPOR VE GERÇEKLER
12 Eylül 2017 Salı 09:48

Geçtiğimiz sezon mutlak süper lig hedefi ile çıktığımız yolda 4-5 kez ayağımıza kadar gelen şampiyonluğu en son olarakta Göztepe maçıyla yaşadığımız dramatik sonla hayal kırıklığı ile kapattık.

Bundan sonra ise dahada sıkıntılı ilerleyen süreçte Kayyum noktasında gerekli destek sözlerini de alan Sinan Başkan ve ekibinin dönemi başladı.

Kongre sonrası ilk tebrik TRNSFER YASAĞI ile FEDERSYON'dan geldi.

Bu şokun etkisinden çabuk kurtulan yönetim doğru bir hamleyle sözleşmeli futbolcularımızın tamamıyla geçen yılın alacaklarını da kapatarak fire vermeden yeni sözleşmeler yaptı.

Ardından zaman kaybı yaşasada SERGEN YALÇIN'la anlaştı.

İşte sıkıntı tamda burada yeniden başladı. Taraftar yönetimde dahil şehirdeki beklenti arttı.

Tekrar en azından Play Off'tan çıkabiliriz düşüncesi belirdi.

Ne olursa olsun geçen sezona göre Eskişehirsporun ideal kadrosundan 5 oyuncu eksildi. Bu oyuncuların yerlerini takımda oynaymayan düşünülmeyen kiralık olarak gönderilen oyuncularla doldurmaya çalıştık.

En önemliside takımda yaşlarından dolayı performansı tartışılan oyuncularda takımda kaldı. Diğer takımlara göre 10 gün sonra ERKAN ZENGİN ile hazırlık dönemine başladık.

Tabiki bu ayrıca tartışılması gereken konu. Erkan diger oyuncular gibi bu takımda  futbolcudur. Herşeye rağmen takımımızın bu tecrübeli kadro ve isimli oyuncularımızla daha iyi başlangıç yapması gerekirdi.

Son giresun maçı hariç hep ilk golü bulan takımımızdı. Bizde kaliteli iyi takımlarn yaptığı gibi bu skorları koruyabilmeliydik.

Hep geç başlanan hazırlık dönemi bahane edildi. Milli maç arasında diğer takımlarla  aramızdaki fiziksel farkın kapanacağı söylendi. Ama Giresun maçı şehrin gerçekten uyanmasını sağladı.


Taraftarımızda haklı olarak endişeye kapıldı. Şu anda  konuşulanlar ÜMRANİYE maçının mutlak kazanılmsı yoksa sürecin dahada sıkıntılı hal alacağıdır.

Bence bizim asıl maçımız 21 Eylüden 27 Eylüle uzatılan PUAN SİLME CEZASI [3-12 puan] almamak için UEFA nezninde alcaklı oyuncularla yapacağımız EKONOMİK mücadeledir.

Bu zorlu mücadelede Başkan ve ekibi yalnız bırakılmamalı maddi olarak desteklenmelidir.


Asıl bu mücadeyi kaybedip puan silme cezası alırsak bunun hasarı kaybedilen maçlardan çok daha ağır olur.

Kulüp dağılma sürecine girip tekrar belirsizlik yaşayabilir.

PAZARTESİ oynayacağımız ÜMRANİYE maçında taraftarımız Milli mactaki sabırlı, coşkulu desteğini tekrarlayacaktır. Takımımızın da göstereceği mücadele ve kazanma hırsıyla buna karşılık vermesi temennisiyle,

Hoşçakalın...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.