Eskişehirspor'un Dorukhan'dan kazanacağı para belli oldu

Eskişehirspor’da sözleşmesi sona eren Dorukhan Toköz’ün yeni adresi belli oldu. Genç oyuncu Beşiktaş ile anlaşma sağladı. Es Es, ön protokol imzalayan Dorukhan’dan sadece 1 milyon TL yetiştirme bedeli kazanacak.

Eskişehirspor'un Dorukhan'dan kazanacağı para belli oldu
27 Mayıs 2018 Pazar 13:47

Eskişehirspor'da sözleşmesi sona eren ve birçok talibi bulunan Dorukhan Toköz’ün son olarak adı Beşiktaş ile anılmaya başlamıştı. Genç oyuncu geçtiğimiz gün İstanbul ekibiyle görüşme yaparak anlaşmaya vardı. Ön protokol imzalayan Dorukhan’ın Beşiktaş ile 3+1 yıllık resmi kontrata imza atacağı öğrenildi. Dorukhan’ın resmi imzası ise transfer sezonunun açılmasının ardından gerçekleşecek. 

Eskişehirspor’un alt yapısından yetişen Dorukhan Toköz 3 sezondur A Takım’ın değişmez oyuncusu oldu. Hem sağ bekte hem de orta sahada forma giyebilen 22 yaşındaki oyuncu Ümit Milli Takımı’nda formasını giymeye devam ediyor. Gelecek vaat eden futbolcular arasında gösterilen Dorukhan Toköz’den Eskişehirspor ne yazık ki bonservis ücreti kazanamayacak. Es Es sözleşmesi sona eren Dorukhan’dan 1 milyon TL yetiştirme bedeli kazanacak.

Kaynak: Anadolu Gazetesi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan Gungor - 6 yıl önce
Eskişehirspor ün Neden ve nasıl mali bir krizde belli oluyor.Super liğe çıktığımız 2008 DEN beri gelen giden futbolcu sayısı 400 u bulur.Iyi yoneltilmediği profosyonel bir yönetici ve muhasebeci olmadığı belli oluyor.Hep yardım yardım.Biktik.Kapatin bitsin.