ESKİŞEHİRSPOR'U KÜÇÜK DÜŞÜRÜYOR

Eskişehirspor’a 3 yıl önce başkan adayı olan Uğraş Erkayman sosyal medya hesabından ESPARK AVM’yi eleştirdi. Es Es’e verdiği 5 bin liralık desteğin çok az olduğunu ifade eden Erkayman, “Bu meblağ Eskişehirspor'un marka değerini küçük düşürmekte ve aşağılamaktadır” dedi

ESKİŞEHİRSPOR'U KÜÇÜK DÜŞÜRÜYOR
22 Nisan 2019 Pazartesi 17:41

En önemli markadır
Twitter hesabından açıklama yapan Erkayman şu ifadelere yer verdi; “Eskişehir’de firma isimlerinin önüne gelen ‘Es’ Eskişehirspor’un markasıdır ve kullanımı ücretsizdir. Bu şehir size verdiği önemi kalbi denecek yerde en işlek ve nüfusun en hareketli olduğu caddelerinin bağlantı noktasında avm açmanıza izin vererek göstermiştir. Ancak yıllardır ücretsiz olan otoparkınızı ücretli yaparak daha çok kazanmak istediğiniz anlaşılmaktadır.”

Bu ücretlendirme kabul edilemez
 “Bu ücretlendirme işine şehrin en büyük markası Eskişehirspor’umuzu karıştırmanızdan anladığımız halkın ücretli otopark konusunda tepkisini kırmak isteğiniz olduğu çok açıktır. Eskişehirspor’a otoparkınızdan verdiğiniz aylık 5000TL Eskişehirspor’a verdiğiniz değeri de göstermektedir. Bu meblağ Eskişehirspor’un marka değerini küçük düşürmekte ve aşağılamaktadır. Eskişehir’in size verdiği değere karşılık Eskişehirspora layık gördüğünüz miktar çok düşüktür.”

Kararı bekliyoruz
“Bu miktarın dükkan kiralarından elde ettiğiniz rakamların çok çok altında olduğunu hepimiz biliyoruz. Elinizi vicdanınıza koymadan önce bırakın otoparktan elde ettiğiniz geliri sadece otopark alanındaki yıkamadan aldığınız kirayı hesaba katmanızı rica ederiz. Bu kamu vicdanını rahatsız eden karardan dönmenizi ve otopark gelirlerinin tamamının Eskişehirspor'a bırakılması konusundaki kararınızı tüm Eskişehir ve Eskişehirsporlular olarak bekliyoruz.”

Anadolu Gazetesi 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.