ESKİŞEHİRSPOR TARAFTAR KOMİTESİ KURULDU

Eskişehirspor taraftarları bir araya gelerek ‘Eskişehirspor Taraftar Komitesi’ni kurdu. Komitede, tribün liderinin yanı sıra işadamları da yer aldı.

ESKİŞEHİRSPOR TARAFTAR KOMİTESİ KURULDU
18 Temmuz 2018 Çarşamba 18:03

Komiteden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bilindiği üzere Eskişehirspor’umuz tarihinin en zor dönemecinden geçmektedir. Bu seneye taraftar olarak ölüm kalım yılı olduğu için ‘O SENE BU SENE’ adını verdik. Bizler Eskişehirspor’un gerçek sahibi taraftarlar olarak bu sene Es Es’imizin Süper Lige çıkabilmesi için biraz daha yoğun olarak enerjimizi harcayacağız. Her dönem olduğu gibi bu dönem daha da fazla ihtiyacımız olan birlik beraberlik ortamını kurarak hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak, Eskişehirspor’umuza gelir getirici projeler hazırlamak ve bu projeleri seçilmiş atanmışlarımızla paylaşarak destek almakla birlikte tüm iş adamlarımızdan maddi manevi katkı sağlamak için yola çıkıyoruz. Bu yola çıkarken camiamızın her kesiminden taraftarların olduğu bir Eskişehirspor Taraftar Komitesi oluşturduk. Hızlı bir şekilde oluşturduğumuz bu listede yer vermeyi unuttuğumuz çok değerli büyüklerimiz mutlaka vardır.

KOMİTEYE DESTEK ÇAĞRISI

Ancak çok vaktimiz olmadığından atlamış olabileceğimizin samimi bir şekilde bilinmesini ve bu Komiteye tüm şehrin sonuna kadar destek olmasını istiyoruz. Oluşturacağımız komite şehrimizde seçilmiş atanmış ve iş dünyasından çalınmadık kapı bırakmayacak ve gittiği geldiği her yer ile ilgili camiamızı bilgilendirecek rapor yazacaktır. Artık ‘buna bir şey söylersek olmaz. Oradan yanlış bir şey olursa siyaset kızar. Bunu böyle yaparsak belediye yıpranır’ gibi bahaneleri sonsuza kadar kaldırmak Es Es’imize destek vereni de vermeyeni de taraftarımızla paylaşmak için kapalı kapılar ardından Eskişehirspor’umuzu çıkarmak için elimizden geleni yapacağız.

KULÜP YÖNETİMİNDEN BAĞIMSIZ

Ayrıca oluşturacağımız bu komite tüm camianın sözcüsü ve heyeti olacağı için Eskişehirspor taraftarına kim ne kadar değer veriyor, Eskişehirspor’umuzu kim destekliyor göreceğiz. Başarılı olacağımıza inanıyoruz ve bu ekibin daha etkin bir şekilde hareket ederek kulüp yönetimimizle bağımsız ama kulüp yönetimiyle de istişare halinde hareket ederek güç birliği oluşturup camianın eksik veya sıkıntı gördüğü yerlerde yapılamayanları yapabilmek için kolları sıvamaktan çekinmeyecektir.

Eskişehirspor Taraftar Komitesi aşağıdaki isimlerden oluşuyor;

Mehmet Şimşek (İşadamı)
Ulaş Entok (ESGİAD Başkanı, mekanik-tesisat sektöründe iş adamı)
Bülent Kanber (sağlık sektöründe iş adamı)
Cüneyt Aydemir (inşaat sektöründe iş adamı)
Uğur Kürkçüoğlu (BandoESES, sanayici iş adamı)
Selahattin ERDOĞAN BKŞ Derneği Başkanı, Reklam sektöründe İş Adamı
Ayhan ÜNAL Emekli TSK mensubu
Uğraş ERKAYMAN Gıda sektöründe İş Adamı
Emre ÖZKARA DOKTOR Beyin Cerrahı
Volkan AKDOĞAN İnşaat Dekorasyon Sektöründe İş adamı
Murat DİRİ ETB Başkanı, Emlak sektöründe Esnaf
Fatih SİVRİ Köşe Yazarı
Kerem AKGÖREN Otomotiv Sektöründe İş adamı
Rasim BOB ESKOD Başkanı, Mobilya sektöründe İş adamı
Selim DEMİRCİOĞLU Otomasyon üzerine İş Adamı
Erdal KÜNDEM Eğitim Sektöründe Akademisyen
Arif HANÇER Doğalgaz sektöründe İş adamı
Erkan KOCA Otomotiv sektöründe İş adamı
İsmail Hakkı BAŞER İnşaat malzeme sektöründe iş adamı
Halil TURHAN ÖĞRETMEN Anadolu Lise Müdürü
Umut CUMALI Özel Sektörde Yönetici
Fatih AK ÜNİESES Başkanı, Mühendis
Bülent GÖKTAY Mobilya-Dekorasyon Sektöründe İş adamı
Okan KARAMEŞE İlaç sektöründe Yönetici

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.