ESKİŞEHİRSPOR NASIL LİGDE KALIR?

4 haftada sadece bir maçtan beraberlikle ayrılan, puan silme cezaları nedeniyle -8 puan ile ligin dibine demir atan Eskişehirspor’da tek hedef var o da ligde kalabilmek.

ESKİŞEHİRSPOR NASIL LİGDE KALIR?
21 Eylül 2019 Cumartesi 13:14

Anadolu’nun yıldızı Eskişehirspor tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Pinto’dan gelen 6 puan silme cezasıyla lige başlayan Kırmızı Şimşekler ulusal lisans şartlarını yerine getiremediği için  3 puan silme cezası daha aldı.  Ligin ilk 4 haftasında istediği sonuçları alamayan Eskişehirspor gelen  cezalarla -8 puan ile ligin dibine adeta demir attı.  Puan silme cezalarından sonra Eskişehirspor camiasını ligde kalma telaşı sardı.  Oynanan oyun, alınan sonuçlar ve dün akşam gelen puan silme cezasından sonra camianın umutları iyice azaldı. Eskişehirspor’un ligde kalabilmesi için kalan 30 haftada  en az 40 puan alması gerekmekte.  

ZORLU FİKSTÜR 

Yarın ligin yeni takımı Ekol Göz Menemenspor'u ağırlayacak olan Es Es'i sonrasında zorlu bir fikstür beklemekte. Ligin güçlü ekiplerinden Hatay'a konuk olacak olan Kırmızı Şimşekler sonrasında ise Fatih Karagümrük, Akhisar ile karşılacak.  


Etiketler; #eskişehirspor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.