Eskişehirspor maçı öncesi Samsunspor'da önemli gelişme

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, sakatlıkları bulunan futbolcuların durumu hakkında açıklama yaptı.

Eskişehirspor maçı öncesi Samsunspor'da önemli gelişme
10 Nisan 2018 Salı 16:05

Coşkun Zeren, futbolcularının sakatlıkları nedeniyle kadroda sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Ahmet Burak Solakel ile Çağrı Ortakaya'nın bugün MR'ları çekildi. Davy Claude Angan ile Muhammet Beşir'in ağrıları var. Ufuk Budak zaten sakat, oynayamıyor. Göksu Türkdoğan ise cezalı olduğu için Eskişehirspor maçında oynayamayacak." dedi.

Yaşadıkları sıkıntılara rağmen ligi mutlu bitireceklerine inandıklarını dile getiren Zeren, şöyle konuştu:

"Hakikaten zor durumdayız ama şartlar ne olursa olsun bu maçların ağırlığını kaldırabilecek oyuncularımız var. Oynayabilecek oyuncularımızla sonuna kadar ligde kalmak için mücadelemizi vereceğiz. Teknik direktörümüz Besim Durmuş ve takım kaptanlarıyla toplantı yaptık. Futbolcular da bu durumdan kurtulacaklarına inanıyor. Samsunspor zor durumları birlik ve beraberlikle hep aşmıştır, yine aşacaktır."
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.