Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal: Talip kim olursa gelsin hemen bırakalım

Halil Ünal, önemli açıklamalarda bulundu. Altay maçı sonrası yaptığı açıklamada Ünal “Bu işler kolay değil. Kim talip olursa gelsin hemen bugün bırakalım” diyerek, potansiyel başkan adaylarına mesaj gönderdi.

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal: Talip kim olursa gelsin hemen bırakalım
10 Aralık 2018 Pazartesi 17:02

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal adı başkanlık için geçen eski AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ile ilgili olarak, “ Kendisi ile bir görüşmem olmadı. Talipli kim olursa gelsin hemen bugün bırakalım. Bu işler dışarıdan göründüğü gibi kolay değil.” yorumunu yaptı.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, geride kalan hafta içinde Eskişehirspor başkanlığı konusunda, “ Düşüncelerimiz arasında var.” mesajı veren Dündar Ünlü ilgili olarak konuştu. Başkan Ünal, Altay maçı sonrası yaptığı açıklamada, “ Defalarca söyledim. Talipli olan varsa zaman kaybetmesin. Bugünden itibaren gelsin görüşelim ve görevi devredelim. Sayın Ünlü bizim kardeşimiz. Dostumuz. Kendisi ile hem Pancar kooperatifi hemde Eskişehirspor yönetimlerinde birlikte çalıştık. Görüşlerini gazetelerden okudum. ” dedi.

Eskişehirspor taraftarının morali bozulmasın diye

Bu yönetim olmazsa 30 puan silinmişti

Başkan Ünal, “ Herkes şunu bilsin ki, biz olmasak, bu yönetim olmasa bu kulübün 30 puanı silinmişti. En son Defederico'dan -6 puan gelmişti. Uğraştık, çabaladık o cezayı kaldırttık. Kamuoyunun ve taraftarın morali bozulmasın diye bunları sessiz sedasız hallediyoruz. Bu işler o kadar kolay olmuyor. Kulüp lisansı alırken çektiğimiz sıkıntıları çabuk unutuyoruz. Biriken borçlar, 50'nin üzerinde dosyalarla uğraşmak kolay değil. Bu hafta yine İstanbul'a gidiyorum. Yakınmadan, sorumlulukla kulübü yaşatmak adına çalışmalar yapıyoruz. ” diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Gazetesi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.