Eskişehirspor Kulübü'nden Esstore açıklaması

CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel tarafından AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’a ait olduğu iddia edilen Esstore için, Eskişehirspor yönetiminden açıklama geldi.

Eskişehirspor Kulübü'nden Esstore açıklaması
19 Ekim 2017 Perşembe 18:42

Uzun süredir adı Volkan Doğan’a ait olduğu iddiaları ile anılan Esstore ile ilgili olarak Eskişehirspor yönetimi açıklama yaptı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Son günlerde Esstore Mağazaları’mızın yönetimi ve işletilmesi hususu kamuoyunda siyasi söylemlere konu olmaktadır. Eskişehirspor bu tartışmalardan uzak, her zaman siyaset üstü büyük bir camiadır. Şerefli armamızın taraftarımızla buluşturulmasında köprü vazifesi gören Esstore Mağazaları’nın, Eskişehirspor Kulübünün kendi imkânlarıyla, kulübümüze kaynak getirecek şekilde işletilmesi yolunda çalışmalar başlatılmış ve sürdürülmektedir.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.