ESKİŞEHİRSPOR KÖTÜ GİDİŞATA DUR DEMEK İSTİYOR

Spor Toto 1. Ligin 26. haftasında Eskişehirspor kendi sahasında Altınordu’yu konuk ediyor

ESKİŞEHİRSPOR KÖTÜ GİDİŞATA DUR DEMEK İSTİYOR
15 Mart 2019 Cuma 11:32

Spor Toto 1. Lig'de 4 haftadır galibiyete hasret kalan Eskişehirspor geçen hafta deplasmanda İstanbulspor'u 1-0 mağlup ederek Play-Off yarışına tutunan Altınordu’yu konuk edecek. Eskişehir Yeni Atatürk Stadyum’da oynanacak kritik müsabaka saat 19.00'da başlayacak.

Zorlu müsabaka öncesi Eskişehirspor’da sakatlar can sıkıyor. Siyah Kırmızılı ekipte bugünkü karşılaşmada Bedirhan Altunbaş ve Jesse Sekidika forma giyemeyecek. Fıratcan Üzüm ve Mevlüt Çelik’in forma giyip giymeyeceği Teknik Direktör Fuat Çapa’nın tercihine bağlı. İzmir ekibinde kırmızı kart cezalısı sol bek Yusuf ile sarı kart cezalısı sağ kanat Sefa forma giyemeyecek.

Ligde topladığı 25 puanla küme hattında yer alan Kırmızı Şimşekler,  42 puanla 7. sırada bulunan Altınordu’yu yenerek ateş hattından çıkmak istiyor. 

GÜZENGE DÜDÜK ÇALACAK 

Bugün saat 19.00’da Eskişehir Yeni  Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Eskişehirspor - Altınordu karşılaşmasını İstanbul Bölgesi A-Klasmanı hakemlerinden Mert Güzenge yönetecek. Güzenge’nin yardımcılıklarını ise Özgür Ertem ve Erkan Akbulut yapacak. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.