ESKİŞEHİRSPOR KABUK DEĞİŞTİRİYOR

Bir ay önce çalışmalara başlayan Eskişehirspor Gönüllü Proje Ekibi 4. toplantısını Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde gerçekleştirdi. 

ESKİŞEHİRSPOR KABUK DEĞİŞTİRİYOR
16 Mart 2019 Cumartesi 15:14

Toplantıda Eskişehirspor’u Yenilenebilir Enerjiden faydalandırabilmek, Eskişehirspor’a E-Spor takımı kurabilmek,  Eskişehirspor Youtube kanalının kurulması, Eskişehirspor’u sosyal medyada daha aktif hale getirip gelir elde edebilecek duruma gelinmesi gibi önemli alanlarda girişimlere başlayan ekip özellikle bu konu başlıklarında tüm taraftarların fikirlerine açık olduklarını belirtti. Eskişehirspor Proje Ekibi fikir ve proje geliştirme anlamında camianın desteğini bekliyor.  Eskişehirspor proje ekibine proje@eskişehirspor.org eposta adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.