Eskişehirspor iyi gidiyor

Eskişehirspor sezon hazırlıkları kapsamında 4. hazırlık maçında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. 1-0 yenik düştükleri karşılaşmada Kırmızı Şimşekler, sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

Eskişehirspor iyi gidiyor
26 Temmuz 2018 Perşembe 18:05

Eskişehirspor, dördüncü hazırlık maçında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Hazırlık maçlarına Cezayir Süper Lig takımlarından MC. Oran ile başlayan Eskişehirspor bu karşılaşmada rakibini Marko Milinkovic’in attığı gol ile 1-0 yendi. Bir sonraki karşılaşmada Hacettepespor’u Karin (2) Kerim Avcı ve Kaan Gül’ün golleri ile 4-2’lik skor ile galibiyet ile tamamlayan Kırmızı Şimşekler 3. Hazırlık maçında Osmanlıspor’u Marko Milinkovic’inn golü ile 1-0’lık sonuç geçti. 4. Hazırlık maçında Sivasspor ile karşı karşıya gelen Kırmızı Şimşekler, 1-0 mağlup duruma düştükleri karşılaşmayı Kammal Issah ve Jesse Sekidika’nın golleri beraberlikle tamamladı. Kırmızı Şimşekler şimdiye kadar oynadı 4 hazırlık maçından da mağlubiyet almadı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.