Eskişehirspor ile Gazişehir Gaziantep 12. randevuya çıkıyor

TFF 1. Lig'in 6. haftasında oynanacak Gazişehir Gazintep ile Eskişehirspor arasındaki mücadele, iki takımı 12. kez karşı karşıya getirecek.

Eskişehirspor ile Gazişehir Gaziantep 12. randevuya çıkıyor
24 Eylül 2017 Pazar 18:20



İki rakip arasındaki mücadele 2001-2002 sezonunda başladı.Türkiye 2. Futbol Ligi Kademe 1. Grupta'ki karşılaşma 0-0 beraberlikle tamamlandı. Geride kalan toplam 11 maçta iki takım da 4'er kez galip gelirken, 3 maç da berabere tamamlandı. Eskişehirspor'un 11 maçta attığı 17 gole, Gaziantep temsilcisi 15 golle karşılık verdi. Gaziantep'de oynanan daha önceki 6 maçta ev sahibi ekip Eskişehirspor'a karşı 3 kez galip geldi. 2 maçı Kırmızı Şimşekler önde tamamlarken, 1 karşılaşma berabere bitti. İkili arasındaki en farklı skor yine Gaziantep'de ortaya çıktı. 2007 yılında oynanan mücadeleyi Eskişehirspor 4-1 kazandı. Geride kalan 11 maçta çıkan 5 kırmızı kartın 3'ünü Gazişehir Gazintep Futbol Kulübü oyuncuları, 2'sini ise Eskişehirsporlu isimler gördü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.