Eskişehirspor için kenetlenme zamanı

Vali Özdemir Çakacak, Eskişehir Vali Hanefi Demirkol tesislerinde, Başkan Halil Ünal, Teknik Direktör Fuat Çapa ve futbolcularla bir araya geldi.

Eskişehirspor için kenetlenme zamanı
03 Ağustos 2018 Cuma 13:29

Vali Çakacak’ı tesislere gelişi esnasında Başkan Ünal ve yöneticiler ile Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler kapıda karşıladı. Burada hazırlık maçı için stada hareket edecek olan takım otobüsünde futbolculara seslenen Vali Çakacak, “Centilmence ve kararlı adımlarla, hocamızın, yöneticilerimizin ve tüm Eskişehir’in kenetlenmesi ile inşallah başarılı bir sezon geçirilerek hedefe ulaşılır. Bu zorlu hedefe ulaşma noktasında hepinize başarılar diliyorum“ dedi.

Daha sonra toplantı salonuna geçen Vali Çakacak, Başkan Ünal’dan yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Çakacak’a teşekkür eden Başkan Ünal; "inanıyorum ki,  yeni sezonda camiamız kenetlenecek ve mali açıdan da sportif başarı açısından da hak ettiği noktaya ulaşacaktır" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.