ESKİŞEHİRSPOR HAFTAYI KÂRLI KAPATTI

Spor Toto 1. Ligin 29. haftasında Eskişehirspor sahasında konuk ettiği Birevim Elazığspor’u 3-1’lik skorla geçtiği haftada, Afjet Afyonspor ve Giresunspor’un puan kaybetmesiyle rahat bir nefes aldı.

ESKİŞEHİRSPOR HAFTAYI KÂRLI KAPATTI
15 Nisan 2019 Pazartesi 11:17

Spor Toto 1. Ligin 29. haftasında Eskişehirspor sahasında konuk ettiği Elazığspor’u 3-1’lik skorla geçtiği haftada, Afjet Afyonspor ve Giresunspor’un puan kaybetmesiyle rahat bir nefes aldı.

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi  veren Eskişehirspor, ligin 17’nci basamağında bulunan Birevim Elazığspor’u konuk etti. Müsabakanın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan Kırmızı Şimşekler ikinci yarıda bulduğu 3 golle sahadan galip ayrılmasını bildi. Osmanlıspor’un ardından Birevim Elazığspor karşısında sahadan galip ayrılan Siyah Kırmızılı takım 14. sıraya yerleşti.

Eskişehirspor’un galip geldiği haftada ise küme hattındaki rakipleri puan kaybı yaşadı. Afjet Afyonspor, Hatayspor’a 2-0 mağlup olurken, Giresunspor ise küme düşmesi haftalar önce belli olan Karabükspor ile ise golsüz berabere kaldı.

Alınan  sonuçlar sonrası puan durumu şu şekilde oluştu: 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.