“ESKİŞEHİRSPOR GİBİ BİR TAKIM BÖYLE HATALAR YAPMAMALI”

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un Teknik Direktörü Yücel İldiz, Adana Demirspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Eskişehirspor gibi bir takım böyle hatalar yapmamalı" dedi.

“ESKİŞEHİRSPOR GİBİ BİR TAKIM BÖYLE HATALAR YAPMAMALI”
15 Ekim 2017 Pazar 22:52

Ligin 8. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile oynayan ve 3-1 mağlup olan Eskişehirspor’da Teknik Direktör Yücel İldiz, karşılaşma sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İstedikleri oyunu sahaya yansıtamadıkları için kaybettiklerini belirten İldiz, şunları kaydetti: “Adana Demirspor maçına milli takım arasını da katarak iyi hazırlandık. Bugün gerçekten beklenmedik derecede hatalar yaptık. Yenmeyecek golleri yedik. İstediğimiz oyunu oynayamadık. İkinci yarı müdahale ettik, golü bulduk ama istediğimiz oyunu sahaya yansıtamayınca kaybettik. Takımımıza yakışmayacak hatalar yaptık. Eskişehirspor gibi bir takımın bu hataları yapmaması gerekiyordu.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.