ESKİŞEHİRSPOR'DAN LED EKRAN AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eskişehir’de oynanan Türkiye-Moldova Milli maçı sonrası Eskişehirspor’a vermiş olduğu LED ekranların yapımı devam ediyor.

ESKİŞEHİRSPOR'DAN LED EKRAN AÇIKLAMASI
19 Eylül 2019 Perşembe 16:15

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eskişehir’de oynanan Türkiye-Moldova Milli maçı sonrası Eskişehirspor’a vermiş olduğu LED ekranların yapımı devam ediyor. Eskişehirspor geçici olarak konulan led ekranlara reklam vermek isteyenlere duyuruda bulundu. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle tedarik edilen led reklam panelleri üretim sürecindedir, bu süreçte yerine ikame edilen ve kendi panellerimiz gelene kadar kullanacağımız led raklam panelleri stadımıza ulaşmış ve kurulumu tamamlanmıştır.Reklam için işbirliği yapmak isteyen renktaşlarımızın dikkatine sunarız. Reklam İletişim:‭ 0 (532) 788 98 84" denildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.