ESKİŞEHİRSPOR'DA TRANSFER YASAĞI KALDIRILABİLECEK Mİ?

Eskişehirspor’da Teknik Direktör Fuat Çapa, İcra Kurulu Üyeleri ve Başkan Halil Ünal’ın girişimleri sayesinde, toplanması gereken 71 imzadan çok azının kaldığı belirtildi.

ESKİŞEHİRSPOR'DA TRANSFER YASAĞI KALDIRILABİLECEK Mİ?
17 Ocak 2019 Perşembe 11:10

Eskişehirspor’da Teknik Direktör Fuat Çapa, İcra Kurulu Üyeleri ve Başkan Halil Ünal’ın girişimleri sayesinde, toplanması gereken 71 imzadan 66 tanesinin alındığı belirtildi. Kalan 5 imza için görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Kalan 5 isim hakkında bilgi vermeyen İcra Kurulu, bu konuda dikkatli olduklarını, kendini bilmez kişilerin sosyal medyadan olumsuz yorum yapmaması için, bu isimleri açıklamak istemediklerini söyledi. İcra kurulu, ayrıca kulüp lisansı için imza veren bu isimlerin, kulübün geleceği adına transfer tahtasının açılması içinde imza vereceklerine inandıklarını söylediler.  

Kaynak: Anadolu Gazetesi  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.