ESKİŞEHİRSPOR'DA SULAR DURULMUYOR

Eskişehirspor 'da sular durulmuyor. Başkan Osman Taş, teknik direktör Fuat Çapa gönderilmeden kongre kararı alınmasını istemiyor.

ESKİŞEHİRSPOR'DA SULAR DURULMUYOR
03 Eylül 2019 Salı 15:58

Maddi olarak sıkıntılı günler geçiren, ligde henüz galibiyetle tanışamayan Eskişehirspor'da kriz devam ediyor.  Takımın nefes alması için  yönetimin büyük çoğunluğu genel kurul kararı almak istemesine karşın başkan Taş'ın şartı karara engel oluyor.  Başkan Osman Taş, teknik direktör Fuat Çapa gönderilmeden kongre kararı alınmasını istemiyor. Başkan Taş, Çapa'yı göndermeyi şart koşuyor.  Taş'ın bu şartına tepki gösteren bazı yöneticiler, Çapa'nın geleceği hakkında kararın yeni yönetim tarafından  almasını istiyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selahattin Yüksel - 5 yıl önce
Parasız bir kulüpte , hem çalışan, hemde futbolcuları ikna eden , geçen sene kendisini kanıtlamış bir teknik adamın herhalde herkes arkasındadır. Başkan herhalde bugün içerisinde bulunduğu durumun sayın Çapa'nın açıklamalarından kaynaklandığını düşünüyor. Çapayı gönderiniz, peki yerine para almadan yeni teknik adam mı bulacaksınız.? Bedava çalışacak çaycı bulamazsınız .Aslanlar gibi yönetime geldiniz, yaptıklarımız için teşekkürler, fakat bir şeyler ters gidiyorsa, aslanlar gibide o görevi yeni arkadaşlara bırakacaksınız. Hiç kimse Eskişehirspor dan daha büyük değildir. Saygılarımla