ESKİŞEHİRSPOR'DA İCRA ŞOKU!

Eskişehirspor'un geçmiş dönem borçların yüzünden başı dertte.

ESKİŞEHİRSPOR'DA İCRA ŞOKU!
25 Mart 2019 Pazartesi 14:50

Eskişehirspor'un geçmiş dönem borçların yüzünden başı dertte. Geçmiş dönemlerden kalan borçlardan dolayı icra memurları tesislere gitti.

İcraya ilişkin Eskişehirspor Asbaşkanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yarın kulübümüze 4-5 sene öncesinin borcundan dolayı mal kaldırmalı icra geliyormuş  Neye kızacağım bilemedim konuşunca siyaset oluyor❗️ Karşı tarafa mal kaldıra bilirsiniz diye yazı verildiğine mi milli maç günü olmasına mı tam birlik beraberliğin yakalandığı" demişti. 

ETB Başkanı Murat Diri ise, "Şimdi 1 sezonda 500-600 bin güvenlik parası ödenirken o dönem 1milyon ödenmiş. 2 sezonda 1milyon 263bin alacağı olan bir güvenlik firması şimdiye kadar hakkı olmayan 1 milyonu almış üzerine 263 bin faizini de almak için Eskişehirspor’a icra gönderiyor. Şimdi soruyorum" ifadesinde bulunmuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.