ESKİŞEHİRSPOR'DA EKSİKLER CAN SIKIYOR! KAFİLEDE YER ALMADILAR

Eskişehirspor, Spor Toto 1.Lig’in 25.Haftasında karşılaşacağı, Hatayspor maçı hazırlıklarını, Vali Hanefi Demirkol tesislerinde gerçekleşen antrenman ile sürdürdü.

ESKİŞEHİRSPOR'DA EKSİKLER CAN SIKIYOR! KAFİLEDE YER ALMADILAR
08 Mart 2019 Cuma 14:59

Eskişehirspor, Spor Toto 1.Lig’in 25.Haftasında karşılaşacağı, Hatayspor maçı hazırlıklarını, Vali Hanefi Demirkol tesislerinde gerçekleşen antrenman ile sürdürdü. Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde yaklaşık 60 dakika süren antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Koordinasyon çalışmasının ardından,  5’e2 top kapma, tam saha oyun ile antrenman son buldu.

SİSSOKKO YER ALDI 

Hatayspor maçı kafilesinde şu isimler yer almakta:Melih, Ekrem, Hakan, Feyzi, Sezgin, Erdal, Berkay, Furkan, Ferhat, Cemali, Kamal, Mehmet, Furgan, Jesse, Marko, Alperen, H.İbrahim, Mete, Sissokko

6 İSİM KAFİLEDE YER ALMADI 

Öte yandan takımda da sakatlıkları bulunan  Mevlüt Çelik, Talha Erdoğan, Bedirhan Altunbaş, Fıratcan Üzüm, Harun Kahraman ve Kıvanç Karakaş'ın tedavileri sağlık ekibi tarafından devam edilmekte olup, Hatayspor maç kafilesinde yer almadılar. Eskişehirspor antrenman sonrası karayolu ile İstanbul’a oradan da havayolu ile Hatay’a hareket edecek.


Etiketler; #eskişehirspor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.