ESKİŞEHİRSPOR'DA BOMBA İDDİA! HALİL ÜNAL...

Eskişehirspor'da başkan arayışı devam ediyor.

ESKİŞEHİRSPOR'DA BOMBA İDDİA! HALİL ÜNAL...
27 Mayıs 2019 Pazartesi 12:02

Eskişehirspor'da başkan arayışı devam ediyor. 30 Mayıs Perşembe günü yeni başkanını seçmeye hazırlanan Eskişehirspor’da kritik görüşmeler sürüyor. Eski yöneticilerden Nihat Çuhadar, Halil Ünal ve Aydın Begiter, güçlü bir yönetimin oluşması adına görüşmeler yapıyor. Ayrıca aday olan Osman Taş da yönetim oluşturmak için yoğun bir çaba harcıyor.

Eskişehirspor’da yapılacak olan kongre öncesi kimin başkan olacağı merakla bekleniyor. Camiada şuana kadar adaylığını açıklayan tek isim Osman Taş oldu. Yönetim listesini oluşturmaya çalışan Taş’ın, Kaan Ay yönetiminden bir çok ismi yeni yönetimine dahil ettiği öğrenildi. Taş’ın listesinde; Mehmet Şimşek, Mustafa Polat, Rasim Bob, Selim Demircioğlu gibi isimlerin yer aldığı öğrenildi.

Ayrıca Eskişehirspor’un eski başkanı Halil Ünal’ın da güçlü bir yönetim oluşturmak için kolları sıvadığı belirtiliyor. Eski yönetici ve başkan arkadaşlarıyla sık sık görüşme yaptığı öğrenilen Ünal’ın öncelikle İsmail Hakkı Gül’ü ikna etmeye çalıştığı sızan bilgiler arasında. Adaylığının şu an için söz konusu olmadığını söyleyen Gül birkaç gün içinde yakın çevresiyle birlikte son kararını vereceği belirtiliyor.

HALİL ÜNAL ADAY OLACAK İDDİASI
Ayrıca Nihat Çuhadar ve Halil Ünal’ın Aydın Begiter’e ‘Başkan sen ol’ dediği gündeme geldi. Begiter’in ise buna sıcak bakmadığı daha genç ve camianın da olumlu bakacağı bir ismin ortaya çıkması gerektiğini söyledi. Son olarak Halil Ünal’ın ise her ihtimale karşı liste hazırlığı yaptığı ve 30 Mayıs’ta kendisinin aday olacağı iddia ediliyor. 30 Mayıs’a kadar Es Es’te hareketli günlerin yaşanacağı görünüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.