ESKİŞEHİRSPOR'DA BAŞKAN KİM OLACAK?

Eskişehirspor'da Osman Taş'ın istifasının ardından yeni başkanın kim olacağı merak konusu oldu.

ESKİŞEHİRSPOR'DA BAŞKAN KİM OLACAK?
06 Ağustos 2019 Salı 17:25

Eskişehirspor yeni başkanını arıyor... Şehirden beklediği desteği bulamadığı için  Osman Taş başkanlık görevinden istifa etmiş, yönetim kurulu ise devam etme kararı almıştı. Taş''ın istifasının ardından görev dağılımı yapan yönetim takımı lige  hazırlamak için kolları sıvamıştı.

Başkan belirsizliğini gidermek isteyen camia koltuğun yeni sahibini aramaya başladı.  Başkanlık için Mustafa Topkaya ve Mehmet Şimşek'in adı ön plana çıkarken, Yenigün Gazetesi Spor Müdürü Murat Dağtekin yeni başkanın Mali Asbaşkan  Mehmet Şimşek'in olacağını duyurdu. Dağtekin konu hakkında yaptığı paylaşımda, "Osman Taş'tan boşalan başkanlık koltuğuna Mali Asbaşkan Mehmet Şimşek oturacak.", "Osman Taş resmi olarak istifa etmediği için Şimşek başkanlık koltuğuna oturamıyor" ifadelerinde bulundu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.