ESKİŞEHİRSPOR BU MAÇLARI SEYİRCİSİZ OYNAYACAK

Eskişehirspor kendi evinde oynayacağı Elazığspor ve Denizlispor maçlarını seyircisiz oynayacak.

ESKİŞEHİRSPOR BU MAÇLARI SEYİRCİSİZ OYNAYACAK
13 Temmuz 2017 Perşembe 16:16



TFF 1. Lig Play Off Final karşılaşmasında Göztepe ile oynanan maçta çıkan saha olayları nedeniyle Eskişehirspor’a 2 maç seyircisiz oynama cezası verildi. Ayrıca, Göztepe maçında tribünde olan taraftarlara da bir maç deplasman yasağı getirildi.
Bu nedenle Eskişehirspor kendi evinde oynayacağı Elazığ ve Denizli maçlarını seyirci desteğinden yoksun kalacak. Ayrıca ilk deplasman olan İstanbulspor maçında da en önemli taraftar gruplarından mahrum kalacak.
 
PFDK tarafından Eskişişehirspor’a şu ceza verilmişti: “Eskişehirspor Kulübünün, 04.06.2017 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR - GÖZTEPE A.Ş. TFF 1. Lig Play-Off müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KUZEY KALE ARKASI ALT B,C,D,E, KUZEY KALE ARKASI ÜST B1,C1,D1,E1,B2,C2,D2,E2,B3,C3,D3,E3,  DOĞU ALT A,B,C,D,E,F,G, DOĞU ÜST, A,B,C,D,E,F,G, bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada Eskişehirspor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA VE 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada ESKİŞEHİRSPOR Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada ESKİŞEHİRSPOR Kulübünün, müsabaka öncesinde ve sonrasında yapılacak flaş röportaja teknik sorumlu ve müsabakada oynamış oyuncu katılımının sağlanamamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada ESKİŞEHİRSPOR Kulübünün, basın toplantısına teknik sorumlu katılımının sağlanamamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
 

Etiketler; #eskişehirspor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
E.Murad Çelen - 7 yıl önce
Hadi diğer cezaları anlarım da "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına" bunu anlayamam, merdiven boşlukları Antalya Stadı'nın sorumluluğunda değil midir? Özel Güvenlik ne iş yapar, niçin para alır?


OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==>http://www.esgundem26.com/spor/eskisehirspor-bu-maclari-seyircisiz-oynayacak-h7729.html

esgundem26