ESKİŞEHİRSPOR BOLUSPOR'A KONUK OLUYOR

Spor Toto 1. Ligin 34. haftasında Eskişehirspor bugün Boluspor'a konuk oluyor.

ESKİŞEHİRSPOR BOLUSPOR'A KONUK OLUYOR
17 Mayıs 2019 Cuma 11:06

Heyecan içinde geçen Spor Toto 1. Lig bugün ve yarın oynanacak olan karşılaşmalarla tamamlanacak. Eskişehirspor ise 2018-19 sezonunu bugün deplasmanda oynayacağı Boluspor karşılaşmasıyla tamamlayacak. İddiası olmayan iki takımın mücadelesi prestij niteliği taşıyor. Es Es ligde kalmayı garantilerken, Boluspor’un da Play-Off iddiası sona erdi. 

Eskişehirspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig'in son maçında bugün Boluspor'a konuk olacak. Boluspor Eskişehirspor maçı bugün saat 16.30'da oynanacak. Karşılaşma beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak. Maçın hakemi ise Rize Bölgesi A Klasman Hakemi Sinan Dereci olacak. Ligde 3 hafta önce Afyonspor karşısında aldığı galibiyetle kümede kalmayı başaran Eskişehirspor, son maçına 35 puanla 12’nci sırada girecek. 46 puanla 9’uncu sırada bulunan Boluspor ile Play-Off umutlarını bir başka sezona bıraktı. Ayrıca Eskişehirspor bu maçını tamamlayarak Bolu’ya 17 kişilik kafileyle hareket etti.

Eskişehirspor kadrosunda çok eksik var
Es Es’te bu maç öncesi ameliyat olan Mevlüt Çelik, Fıratcan Üzüm, İbrahim Halil Öner bu maçta olmayacak. Ayrıca sportif sakatları süren Sezgin Coşkun, Emre Güral, Ferhat Kiraz, Kıvanç Karakaş gibi isimlerin yanı sıra, kırmızı kart cezalısı Erdal Akdari de Bolu’ya karşı forma giyemeyecek.

Eskişehirspor gençlerle sahaya çıkacak
Teknik Direktör Fuat Çapa, Bolu maçı kafilesine; Melih Ağa, Cengiz Alp Köser, Furkan Balaban, Talha, M. Fevzi Yıldırım, Tolga Yakut, Mete Kaan Demir, Furgan Polat, Mehmet Özcan, Alperen, Bedirhan, Metehan ve Harun gibi gençlerin yanı sıra, Milinkoviç, İbrahim Sissoko, Kamal İssah ve Sekıdıka Jesse’yi de dahil etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.