ESKİŞEHİRSPOR BAŞKANINI ARIYOR

Osman Taş Yönetimi’nin kongre kararı alması ardından Eskişehirspor’da başkan arayışları sürüyor.

ESKİŞEHİRSPOR BAŞKANINI ARIYOR
06 Kasım 2019 Çarşamba 13:05

Eskişehirspor oldukça zor günlerden geçerken, bir taraftan da yönetim boşluğunu doldurmaya çalışıyor. Rıza Soydaş ve Mustafa Akgören isimlerinin ön plana çıktığı başkanlık arayışlarında her iki isim de henüz net bir şey söylemekten kaçınıyor.

Geçen gün ömürden

Eskişehirspor’un yıpranmamış bir başkan ile birlikte zorlu süreci başarılı bir şekilde götürecek yönetim kadrosuna da ihtiyaç bulunuyor. 17 kasım tarihine kadar yapılacak olan görüşmelerde bu zorlu süreci atlatacak bir yönetimin oluşması Eskişehirspor Camiası’nın en büyük isteği.

Gözler Kazım Kurt’ta

Eskişehirspor’un Süper Lig’den düşmesi sonrasında maddi destek sağlamak konusunda geri adım atmayan Odunpazarı belediye Başkanı Kazım Kurt, son 3 kongrede taraflara birleşip güçlü bir yönetim oluşturulması konusunda çağrıda bulunurken, 17 Kasım’da yapılacak olan kongre için de temaslarını sürdürüyor.   Kazım Kurt’un çağrısına olumlu karşılık verilmesi halinde Eskişehirspor zorlu süreci atlatacak bir yönetime kovuşacak.

Henüz netlik yok

Hem Soydaş ve Akgören’in arayışları, hem de Kazım Kurt’un çağrısı üzerine camiada ufak da olsa bir hareketlilik mevcut. Ancak henüz netlik sağlanmış değil. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt bugün Eskişehirspor için bazı görüşmeler gerçekleştirecek. Bu görüşmelerden olumlu sonuç çıkması halinde somut adımlar atılabilir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.