ESKİŞEHİRSPOR'A VEFA BORCUM VAR, SEVE SEVE GELİRİM

Eskişehirspor'un uzun yıllar kaptanlığını yapan Sezgin Coşkun, yeni sezonda siyah kırmızılı formayı giymek istediğini söyledi.

ESKİŞEHİRSPOR'A VEFA BORCUM VAR, SEVE SEVE GELİRİM
09 Temmuz 2017 Pazar 19:55

net26.net internet sitesine açıklamalarda bulunan Coşkun, "Eskişehirspor'da 9 sezon futbol oynadım ve 220'den fazla maça çıktım. Bir çok ilki Es Es ile yaşadım. Taraftarın ve kentin yeri bende çok başkadır. Eskişehir benim evim gibi. Özetle beni ben yapan Eskişehirspor'dur. Kulübün içerisinde bulunduğu duruma çok üzülüyorum. Eskişehirspor camiasıyla ve geçmişi ile Süper Lig'i fazlası ile hak eden bir kulüp. Bana göre Türkiye'nin en iyi taraftarlarından birisine sahipler. Bugün bana gel deseler seve seve gelirim. Eskişehirspor'a bir vefa borcum var. Ancak benim gelirim demem ne yazık ki yetmiyor. Kaldırmaları gereken bir transfer yasağı var. Halledilirse oturur konuşuruz. Eskişehirspor'un tekrar Süper Lig'e çıkması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım" dedi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.