ESKİŞEHİRSPOR'A PUAN SİLME CEZASI GELEBİLİR

Eskişehirspor'da Pinto krizi puan silme tehlikesine doğru gidiyor.

ESKİŞEHİRSPOR'A PUAN SİLME CEZASI GELEBİLİR
24 Haziran 2019 Pazartesi 12:12

Eskişehirspor'da Pinto krizi puan silme tehlikesine doğru gidiyor. FIFA tarafından 6 puan silinme cezasını kapsayan Sebastian Pinto dosyasıyla ilgili son gün. Pinto’nun alacakları ödenmediği taktirde TFF, Eskişehirspor’un 6 puanının silinmesi yönünde karar verecek.

FIFA ceza talebinde bulundu

Sebastian Pinto’nun avukatının 19 Haziran tarihinde FIFA’ya puan silinmesi talebinde bulunduğu, FIFA’nın da Türkiye Futbol Federasyonu’na bilgi vererek, 25 Haziran tarihine kadar Eskişehirspor’un 6 puanının silinerek, kararın FIFA’ya iletilmesini istediği öğrenildi.

TFF bugün onay verebilir

Şilili futbolcu ile daha önce mutabakata varan fakat resmi olarak elinde bir protokol bulunmayan Eskişehirspor yönetimi, dün Arjantin’de Pinto ile görüşmesi için bir kişiyi görevlendirdiği öğrenildi. Dün itibari ile gerekli protokol alınmadığı ve FIFA’ya gönderilmediği taktirde, Eskişehirspor’a verilen 6 puan silme cezasının, bugün TFF tarafından onaylanarak, FIFA’ya bildirileceği öğrenildi.

Anadolu Gazetesi 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.