ESKİŞEHİRSPOR 2018'DE A.Ş. OLUYOR

“Her kuruşun hesabını soracağım ve camiamıza her kuruşun hesabını vereceğim’ diyen Başkan Sinan Özeçoğlu, 52 yıldır dernekler kanununa göre yönetilen Eskişehirspor’u A.Ş yapmak için harekete geçti.

ESKİŞEHİRSPOR 2018'DE A.Ş. OLUYOR
28 Eylül 2017 Perşembe 10:45

Yenigün Gazetesi'nde yer alan habere göre 52 yıldır dernekler kanununa göre yönetilen ve hesap kitap sorulamayan Eskişehirspor kulübünde, ‘her kuruşun hesabını soracağım ve camiamıza her kuruşun hesabını vereceğim’ diyen Başkan Sinan Özeçoğlu, Eskişehirspor A.Ş için harekete geçti.


2018 DE A.Ş OLACAĞIZ

Eskişehirspor kulübünün gelecek 50 yılını şimdiden planladıklarını ve bu yönde hayata geçirmeyi planladıkları projenin başında, kulübün şirketleşmesi olduğunu belirten Özeçoğlu, çalışmaların devam ettiğini ve 2018 yılında Eskişehirspor’un A.Ş olacağını söyledi.

DENETİM ŞİRKETİ RAPORU HAZIRLIYOR

Yaklaşık 2 aydır kulüpte devam eden bağımsız denetim şirketi incelemelerinin tamamlanmak üzere olduğunu sözlerine ekleyen Özeçoğlu, “Bir hafta içinde denetim şirketi raporu hazırlayacak. Bu rapor elimize ulaştıktan sonra, kulübümüz tarihinde ilk kez hukuki denetimden geçecek. 

İLK KEZ HAKUKİ DENETİM YAPILACAK

Hesap kitap verilmeden yönetilen kulübümüzde, eski başkan ve yönetimlerin tüzüğe uygun kulübü yönetim yönetemedikleri, hukuki incelemeden sonra belli olacak.

HESAP SORACAĞIZ

Bunları yapmamızın nedeni; göreve geldiğimiz ilk gün genel kurul salonunda herkes kulübün hesaplarının incelenmesini ve inceleme sonunda raporun kamuoyu ile paylaşılmasını istemişti. 

EN ZOR GÜNLERİ YAŞIYORUZ

Ne kadar haklı olduklarını göreve geldiğimizde anladık. Mali genel kurullarda verilen hesaplar ile gerçekler arasında dağlar kadar fark var. Genel kurul salonlarında delegeler ve kamuoyu ile paylaşılamayan gerçekler yüzünden, kulübümüz bugün tarihinin en zor günlerini yaşıyor. 

A.Ş HAYATA GEÇECEK
Camiamızın, bizlerin ve kulübümüzün yaşadıklarını, gelecekte kimsenin yaşamaması için elimizden geleni yapacağız. Bunun içinde ilk adımı Ocak ayında atacağız.Bir aksilik olmadığı taktirde, bu sezon devre arasında delegeleri olağanüstü toplayacağız. Eskişehirspor A.Ş için karar alacağız. Bu projeyi de en kısa zamanda hayata geçireceğiz” dedi.
Kaynak: Yenigün Gazetesi
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.