ESKİŞEHİRSPOR 12 MİLYONLUK BORÇTAN KURTULDU

ESKİŞEHİRSPOR 12 MİLYONLUK BORÇTAN KURTULDU
23 Temmuz 2019 Salı 23:07

Yargıtay Eskişehirspor ile Necati Ateş arasındaki davada Eskişehirspor'u haklı buldu ve Necati tarafından yapılan feshin haksız olduğuna hükmetti.

 
Necati Ateş, 2013 yılında Eskişehirspor’da oynarken sözleşmesini ücretinin 1 gün geç ödenmesi nedeniyle feshetmiş ve bunun üzerine açtığı davayı yerel mahkemede kazanmıştı. Yargıtay geçtiğimiz hafta verdiği karar ile kulüp tarafından yapılan ödemenin gününde olduğunu, yapılan tebligatların usulsüz olduğunu, dolayısıyla da yapılan feshin süresinden önce olduğunu ve haksız olduğuna hükmetti.

Davayı yürüten Av. Oytun Süllü yaptığı açıklamada; Bu davanın kazanılması sayesinde kulüp faizlerle birlikte 12 Milyon TL borç yükünden kurtulmuştur. Ayrıca Necati Ateş’in yapmış olduğu feshin haksız olması sebebiyle, kendisine açılacak olan haksız fesih tazminatı davası sayesinde de kulübe ciddi gelir elde edilebilecek ve bu para da, zor günler geçiren Eskişehirspor’a bir nebze destek olacaktır” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.