ESKİŞEHİRLİ TUĞBA'DAN BÜYÜK BAŞARI

Prof. Dr. Orhan Oğuz Anadolu Lisesi öğrencisi Tuğba Yıldırım Karabük’te yapılan Okullararası Bilek Güreşi Türkiye Finallerinde Genç Kızlar B Kategorisinde sağ ve sol kolda Türkiye 1. oldu.

ESKİŞEHİRLİ TUĞBA'DAN BÜYÜK BAŞARI
16 Nisan 2019 Salı 10:47

Prof. Dr. Orhan Oğuz Anadolu Lisesi öğrencisi Tuğba Yıldırım Karabük’te yapılan Okullararası Bilek Güreşi Türkiye Finallerinde Genç Kızlar B Kategorisinde sağ ve sol kolda Türkiye 1. oldu. Tuğba elde ettiği bu başarı ile Yıldız Milli Takıma seçildi.  Milli sporcu Tuğba’nın elde ettiği bu başarı okulunda ise büyük sevinç yarattı. Okuldan yapılan açıklamada, “Başta bu sporu yapmaya teşvik eden Beden Eğitimi Öğretmenleri İbrahim Sesli, Emel Yavuzol ve kulüpteki çalışmalarında her zaman yanında olan antrenörü Şener Aslan'a teşekkür ederiz” denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.