ESKİŞEHİR’İN ŞAMPİYON KIZLARI DESTEK BEKLİYOR

Eskişehir’in şampiyon kızları Elif Büşra Koca ve Yasemin Şentürk destek bekliyor.

ESKİŞEHİR’İN ŞAMPİYON KIZLARI DESTEK BEKLİYOR
18 Şubat 2019 Pazartesi 13:04

 Herhangi bir spor kulübü sporcu olmayan, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı antrenörler eşliğinde güreş sporuyla ilgilenen Elif Büşra Koca ve Yasemin Şentürk,  önemli başarılara imza attılar. Yasemin Şentürk, 2018 yılı Üniversitelerarası Türkiye Şampiyonası’nda 3’üncüsü olurken, Elif Büşra Koca da 2019 yılı Büyük Bayanlar Türkiye Şampiyonası’nda 3’lük elde etti.

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Eskişehir Şubesi, şampiyonada derece alan  ve Milli takım kampına Eskişehir’den giden ilk kadın sporcu olma başarısını gösteren Yasemin Şentürk ile Elif Büşra Koca’ya eşofman yardımında bulundu.  Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Eskişehir Şube Başkanı Yasemin Öztürk şampiyon kızlara destek olmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Ferdi olarak yarışan hiçbir kulübün sporcuları olmayan Yasemin Şentürk ve Elif Büşra Koca adlı kızlarımıza vakıf olarak destek sunmak istedik.  İki başarılı sporcumuza eşofman yardımında bulunduk. Daha önce de Eskişehir’de güreş sporuyla ilgilenen 15 sporcumuza güreş ayakkabısı yardımında bulunmuştuk” dedi.

İLKLERE İMZA ATTILAR

Öztürk başarılı sporculara destek istediklerini ifade ederek, “Yasemin Şentürk kızımız 2018 yılı Üniversitelerarası Türkiye Şampiyonası’nda 3. oldu. Ve kendisi Milli takıma çağrıldı. Elif Büşra Koca ise Büyük Bayanlar Türkiye Şampiyonası’nda 3.’lük elde etti. Bu büyük bayanlar kategorisinde Eskişehir’de alınan ilk Türkiye derecesi.  Milli takım kampına Eskişehir’den giden ilk kadın sporcu. Bu iki sporcu da ferdi yarışıyor. Hiçbir kulübün sporcuları değil. Biz vakıf olarak imkanlarımız dahilinde yardımlarda bulunacağız ancak biz iki kızımıza da destek bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.