ESKİŞEHİR KİNBALLA İLE TANIŞIYOR

Odunpazarı Kent Konseyi Spor Meclisi ve Anadolu Kinball ekibi, kinball oyununu tanıttılar.

ESKİŞEHİR KİNBALLA İLE TANIŞIYOR
06 Ocak 2017 Cuma 12:34

Tanıtıma Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürü Ahmet Bingöl, Odunpazarı Kulüp Başkanı Dilaver Atay ve Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru katıldı.Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında “Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü olarak dostluk ve kardeşlik felsefesini taşıyan kinball oyununa her türlü desteği vereceğiz”  ifadelerini kullandı.
KİNBALL OYUNU NEDİR?
İlk olarak 1986 yılında Kanadalı beden eğitimi profesörü Mario Demers tarafından uygulamaya alındı. 1.22 metrelik dev topla oynanan oyun 2005'te İspanya'ya da yayıldı. Oyunda amaç sadece yarışma değil, Sporun temelleri arasında takım çalışması, işbirliiği, entegrasyon ve sportmenlik bulunuyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.