Eskişehir Basket’te dört isim sakat

2017-18 sezonunda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Eskişehir Basket, hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. Ekipte 4 ismin sportif sakatlığı bulunuyor.

Eskişehir Basket’te dört isim sakat
22 Eylül 2017 Cuma 15:22

Yeni sezona Antalya’da hazırlanan Eskişehir Basket’te Zenit Saint Petersburg ile oynanan maçta sağ el tarak kemiğinde kırık meydana gelen Buğrahan Tuncer yaklaşık 3 hafta daha takımdan uzak kalacak. Amerikalı Josh Duncan ve E.J. Rowland’ın da hafif sakatlığı bulunuyor. Siyah-Kırmızılı ekipte son olarak Berkay Candan sakatlandı. Başarılı basketbolcunu Lokomotiv Kuban ile oynanan Gloria Cup maçında bileği burkuldu. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde sezon 7 Ekim’de başlayacak.


Kampta doğum günü sürprizi

Antalya’da kampta bulunan Eskişehir Basket oyuncuları ve teknik heyeti geçtiğimiz akşam oynanan Lokomotiv Kuban maçı sonrası takım masörü Barış Erdağı’nın doğum gününü kutladı. Kulübün sosyal medya hesabından ise şu açıklamalar paylaşıldı; “Eskişehir Basket’in takım masörü Barış Erdağı'nın doğum gününü teknik ekibimiz ve oyuncularımızla birlikte kutladık.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.