ESKİŞEHİR BASKET SÜPER LİG UMUTLARINI ZORA SOKTU

Türkiye Basketbol 1. Ligi Final Four maçında nesine.com Eskişehir Basket’i deplasmanda Acıbadem Üniversitesi'ne 84-74 yenilerek Süper Lig'e yükselme iddiasını zora soktu.

ESKİŞEHİR BASKET SÜPER LİG UMUTLARINI ZORA SOKTU
26 Mayıs 2017 Cuma 19:27

 

Final grubunda dördüncü hafta maçında iki galibiyeti bulunan Nesine.com Eskişehir Basket, henüz galibiyetle tanışamayan Acıbadem Üniversitesi’ne konuk oldu. Maçın ilk yarısını Eskişehir Basket 35-46 önde tamamlasa da özellikle üçüncü çeyrekte toparlanan Acıbadem, 31-10’luk çeyrek skoru yakalayarak son 10 dakikaya 66-56 önde girdi ve bu farkı son bölümde de koruyarak maçtan 84-74 galip ayrıldı.

Ev sahibi takımda Dorukhan Engindeniz 8’de 5 üç sayılık isabet bularak 19 sayıya ulaşırken Bracey Wright 18 ve Nusret Yıldırım 14 sayıyla oynadı. Eskişehir Basket'te ise Joshua Duncan 16 ve Yunus Emre Sonsırma ile Murat Göktaş da 14’er sayıyla maçı tamamladı.

Bu sonuçla ilk galibiyetini alan Acıbadem Üniversitesi son sırada yer alsa da son iki hafta için umutlandı. Eskişehir Basketbol ise iki yenilgiyle ikinci sırada yer aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.