Eskişehir Basket Milli arayı değerlendirdi

Eskişehir Basket, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne verilen Milli arayı boş geçirmeyerek Sakarya Büyükşehir Basketbol ile hazırlık maçında karşılaştı.

Eskişehir Basket Milli arayı değerlendirdi
24 Şubat 2018 Cumartesi 11:14

3-4 Mart tarihlerinde oynanacak maçlar öncesi eksiklerini tamamlamak adına sıkı bir antrenman programından geçen Eskişehir Basket, hazırlık maçı yapmayı da ihmal etmesi. Potanın Şimşekleri, geçtiğimiz akşam Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda karşılaştı. Başa baş geçen ilk periyodu temsilcimiz 22-17 önde tamamladı.

Maçın 2’nci periyodunda farkı açmaya başlayan Siyah-Kırmızılı ekip, devreyi 50-32 önde noktaladı. Ciddi bir havada geçen maçın 3’üncü periyodunda frene basmayan Eskişehir Basket, son periyoda 67-53 önde girdi. Son periyotta Sakarya’nın yaklaşmasına izin vermeyen temsilcimiz maçı 88-76 kazandı. 23 sayı atan Billy Baron, maçın en skorer ismi olurken, Jeff Ayres 7 ribauntla katkı sundu. Yunus Emre Sonsırma ise 8 asistle oynadı.

Periyotlarda alınan skorlar

22-17

50-32

67-53

88-76


 

4 isim oynamadı

Milli Takımlarda yer alan Buğrahan Tuncer ve Viacheslav Kravtsov’un yanı sıra, sportif sakatlıkları süren E. J. Rowland ve Sean Marshall Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile oynanan hazırlık maçında oynamadı.

Kravtsov galibiyeti getirdi

2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu’nun diğer maçında Ukrayna ile Letonya kozlarını paylaştı. Letonya’nın başkenti Riga’da oynanan karşılaşmada gülen taraf 82-68’lik skorla Ukrayna oldu. Eskişehir Basket’in başarılı pivodu Viacheslav Kravtsov, 28 dakika 28 saniye parkede kaldı. 22 sayı atarak  maçın en skorer ismi olan Kravtsov, 13 ribaunt alarak double-double yaptı. Ukraynalı uzun 2 de asist yaptı. Grupta A Milli Takımımız birinci, Ukrayna ise ikinci sırada.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.