Eskişehir Basket güç depoluyor

Eskişehir Basket 2017-18 sezonu hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. Siyah-Kırmızılı ekip hem güç çalışması yaptı hem de topla çalışma gerçekleştirdi.

Eskişehir Basket güç depoluyor
21 Ağustos 2017 Pazartesi 14:54

Siyah-Kırmızılı ekip Antalya Belek Gloria Hotels’te kampın üçüncü gününde sabah saatlerinde fitness salonunda bir araya geldi. Yürüyüşle çalışmalara başlayan çalışma,

ağırlık ile devam etti. Bu bölüm Siyah-Kırmızılı basketbolcular için bir hayli yorucu geçti. Yardımcı antrenörler basketbolcuların performansını yakından takip etti.

Hücum-savunma antrenmanı

Fitness Salonu’nda güç çalışan ekip arından parkeye çıktı. İspanyol Koç Josep Maria Berrocal yaptırdığı hücum ve savunma varyasyonlarıyla takımın performansını gözledi. Berrocal çalışmayı sık sık durdurarak oyuncularına yapmaları gerekenleri tek tek aktardı. Bir saate yakın süren antrenman bir hayli verimli geçti. Dev Adamlar yarın da parkede çalışacak.

Su futbolu oynadılar

Siyah-Kırmızılı basketbolcular yorucu antrenman programının arasında eğlenmeyi de unutmuyor. Ekip dün akşam su futbolu oynayarak stres attı

Eğlenceli dakikalar

İki gün önce yapılan antrenmanın ardından Gloria Hotels’in içinde yer alan masa tenisi salonunda buluşan ekip, eğlenceli dakikalar yaşamıştı. Siyah-Kırmızılı basketbolcular bu kez havuzda stres attı. Kendi aralarında kurdukları iki takım su futbolunda kozlarını paylaştı. Bir hayli heyecanlı geçen maçta basketbolcular zaman zaman kahkahalara boğuldu. Maçın ardından her iki takım da havuzda hatıra fotoğrafı çektirdi.


 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.