Es Es’te milli takım heyecan

U14 Milli Takımın hazırlık kampı aday kadrosu belli oldu. Eskişehirspor’dan 2 oyuncu 22-26 Ocak tarihleri arası Antalya’da yapılacak hazırlık kampının aday kadrosuna çağırıldı.

Es Es’te milli takım heyecan
19 Ocak 2018 Cuma 10:23

U14 Milliler, 22 Ocak Pazartesi günü Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan bir otelde bir araya gelecek. U14 Milli Takım aday kadrosunda Eskişehirspor’dan 2 yer aldı. Kaleci mevkisine Atakan Şahintürk ve orta saha mevkisine Buğra Çağlıyan’ın çağrıldığı kamp 22-26 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek.
Konuyla ilgili konuşan Antrenör Faruk Bayar, gençlerin milli takıma çağrılmasının önemli olduğuna dikkat çekerek, "Göreve başladıktan sonra gençlerin yeteneklerini gereken yerlere ilettim. Çok şükür milli takıma çağrıldılar. Bundan sonra alt yapımızdan milli takıma daha çok gençlerimizi gönderebilmek için çalışacağız. Eskişehirspor’umuzun adına yakışır futbolcular yetiştireceğiz" dedi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.