ES ES’İN BİTMEYEN ÇİLESİ:ÇÖZÜMSÜZLÜK= KONGRE

Eskişehirspor bu sezona da büyük umutlarla başladı. Fakat her geçen gün ortaya çıkan tablo umutlanmak için çok da neden olmadığını ortaya koydu. Ve yine Eskişehirspor derde derman olmayacak bir kongre ile karşı karşıya…

ES ES’İN BİTMEYEN ÇİLESİ:ÇÖZÜMSÜZLÜK= KONGRE
14 Aralık 2018 Cuma 14:31

27.12.2018 Perşembe günü, saat 10:00 da yapılacak olan kongreye bir kez daha kader kongresi olarak bakıyoruz. Ancak kongrenin ilk toplantısında yeterli çoğunluğun sağlanamaması Eskişehirspor kongrelerinin laneti niteliğinde. Bu kongredede tahminler bu yönde. Eskişehirspor’a kıyısından köşesinden bulaşmış herkes ilk kongrede yeterli çoğunluğun toplanamayacağı fikrinde birleşiyor.

Kritik bir zaman

Öte yandan devre arası ardından Eskişehirspor’un ikinci yarıya başlaması adına ciddi adımlar atılması gerekiyor. Her geçen gün yeni dosyaların Eskişehirspor kapısında biriktiği düşünüldüğünde, geçen her dakika Eskişehirspor için kritik öneme sahip. Mutfak ihtiyaçlarının bile gönüllüler tarafından karşılandığı düşünüldüğünde ise durumun ciddiyeti kendisini daha da hissettiriyor.

Başkan adayları yine yok

Dündar Ünlü ve Nebi Hatipoğlu’nun isimleri Eskişehirspor başkanlığına aday olacakları yönünde çokca anılıyor. Ancak geçmiş dönemlerde yapılan kongrelerde de yine çok sayıda isim son dakikaya kadar aday olacak beklentisi ile kamuoyunu fazlasıyla meşgul etmişti.  Şimdiki senaryoda da “ben aday olacağım” diyen  bir isim yok. Tüm isimler söylentilerle beraber kulaklara çalınıyor.

Zoraki Başkan Ünal

Sinan Özeçoğlu’ndan istemeyerek kulübü alan Halil Ünal daha sonraki kongrelerde kulübün kayyuma kalmaması adına bu görevi aldığını belirterek Eskişehirspor Başkanlığını üstlenmişti. Son basın toplantısında bir kez daha kongrede aday olmayacağını belirten Ünal’ın yeniden başkan olacağı tahmin ediliyor. Gidişatın değişmemesi halinde bir dönem daha Zoraki Başkan Ünal’ın görev alması kimseyi şaşırtmayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.