ES ES'TE PRİM KRİZİ

Futbolcular deplasmanda Gaziantep Büyükşehir karşısında aldığı galibiyetin primini istedi. Yönetim Denizli maçında alınan mağlubiyeti işaret ederek “prim yok” dediği iddia edildi.

ES ES'TE PRİM KRİZİ
14 Ocak 2017 Cumartesi 18:09

Altınordu maçı öncesinde futbolcular ile Eskişehirspor Yönetimi arasında prim krizi yaşandığı iddia edildi. Gaziantep Büyükşehir Belediye galibiyeti primini isteyen futbolculara Denizlispor maçında alınan mağlubiyeti göstererek "prim yok" diyen Eskişehirspor Yönetimi’nin bu tavrı sonrasında futbolcular bugün yapılacak olan akşam antrenmanına çıkmadığı öne sürüldü. Bu durum üzerine Başkan Halil Ünal öncülüğünde yönetim Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde toplantı yaparak durumu düzeltmeye çalıştığı ise gelen bilgiler arasında. Bu arada Skoda ile yapılan görüşmelerden de olumlu bir sonuç çıkmadığı öğrenildi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.