ES ES SÖKTÜ ALDI

Eskişehirspor 15. hafta karşılaşmasında konuk ettiği Altay’ı 80. dakikada İbrahim Halil’in attığı gol ile 1-0 yenerek hanesine 3 puan yazdırdı.

ES ES SÖKTÜ ALDI
09 Aralık 2018 Pazar 20:58

Karşılaşmanın ilk yarısının ortalarından itibaren oyuna ağırlığı koymaya başlayan Kırmızı Şimşekler ilk yarısı 0-0 golsüz bir şekilde tamamlanan maçın ikinci yarısında baskıyı arttırdı. Rakip kalede özellikle günün başarılı ismi Fıratcan Üzüm ile etkili olan Eskişehirspor 79. dakikada Altay’ın önemli ismi İbrahim Akın’ın kırmızı kart görmesi ile ciddi avantaj yakaladı. İbrahim akının oyun dışına atılmasından  saniyeler sonra günün başarılı ismi Alperen, rakip defansın hatasını iyi değerlendirerek topu İbrahim Halil ile buluşturdu.Topu boş kaleye gönderen İbrahim Halil’ Eskişehirspor 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı. Eskişehirspor puanını 15’e çıkardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.