ES ES SAMSUN’A HAZIR

Bandırmaspor karşılaşmasında sergilediği istekli futbol ile üzerindeki ölü toprağını atan Eskişehirspor, Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yapacağı taktik antrenman ile tamamlayacak Kırmızı Şimşekler, Samsunspor ile 49. randevusuna çıkacak.

ES ES SAMSUN’A HAZIR
19 Ekim 2020 Pazartesi 13:08

Eskişehirspor ile Samsunspor resmi olarak daha önce 48 karşılaşmada birbirlerine rakip oldular. Bu karşılaşmaların 21’ini Eskişehirspor, 13’ünü de Samsunspor kazandı. 2 takım arasında oynanan 14 mücadele ise beraberlik ile sonuçlandı. 2 takım daha önce Eskişehir’de ise 24 defa karşılaştı. Eskişehirspor, kendi sahasında oynadıkları maçta rakibi Samsunspor’a büyük üstünlük kurdu. 24 maçın 16’sını kazanan Es-es, sadece 1 mağlubiyet aldı ve 7 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Eskişehirspor-Samsunspor karşılaşması 20 Ekim Salı günü saat 19.00’da Yeni Eskişehir Stadyumu’nda yapılacak. Karşılaşmayı hakem Halil Arslan yönetecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.