ES ES ÖNE GEÇTİĞİ MAÇTA HEZİMETE UĞRADI

Eskişehirspor 10’uncu hafta geride kalırken, Adana Demirspor karşısından da mağlubiyet ile döndü. Ligde 4 beraberlik 6 yenilgi alan Eskişehirspor, 1 puanla son sırada yer alırken, ligde de 23’üncü maçında da galibiyet alamadı.

ES ES ÖNE GEÇTİĞİ MAÇTA HEZİMETE UĞRADI
22 Kasım 2020 Pazar 21:00

Karşılaşmanın ilk yarısında gelecek adına umut vadeden bir oyun ortaya koyan Kırmızı Şimşekler, aynı iyi futbolu ikinci yarının ilk 15 dakikasında da gösterdi ve 53. dakikada Mehmet Özcan’ın golü ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Maçın 69 dakikasında rakip futbolcu Anıl Karaer’in attığı gol ile her şey birden bire değişti. İyi futbol oynayan Kırmızı Şimşekler’in gardı düştü. Rakip Adana Demir, Yunus Akgün (2) ve Emircan’ın 1 golü ile sahadan 4-1 galibiyet ile ayrıuldı. Eskişehirspor galip gelemediği maç sayısını 23’e çıkardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.