ES ES LİDERDEN 1 PUAN KOPARDI

Kendi sahasında lig lideri Denizlispor’u ağırlayan Eskişehirspor Jesse’nin golü ile 1-0 öne geçti. Denizli Mehmet Akyüz ile karşılık verdi. Karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

ES ES LİDERDEN 1 PUAN KOPARDI
18 Şubat 2019 Pazartesi 20:58

Ligin 23. haftasında kendi sahasında lider Denizlispor’u konuk eden Eskişehirspor karşılaşmanın 17. dakikasında Jesse’nin attığı gol ile 1-0 öne geçti. Mehmet Özcan’ın başlattığı atak ardından İbrahim Halil’in pasında topu rakip filelere gönderen Jessi, bu golden dakikalar sonra müsait pozisyonda çektiği şut rakip kale direğinden döndü. Maçın 30 dakikasına kadar maça ağırlığını koyan Eskişehirspor’a, Denizlispor hızlı kontra ataklarla karşılık vermeye çalıştı. Karşılaşmanın 34. dakikasında Denizlispor’un kullandığı korner atışında top Eskişehirspor’un kale direğine çarparak yeniden oyun alanına geri döndü. Karşılaşmanın 39. dakikasında Berkay Dabanlı’nın hatalı pasından faydalanan Mehmet Akyüz, Denizlispor’u 1-1’lik beraberliğe taşıdı. Maçın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Eskişehirspor ilk yarıya oranla daha tutulk başladı. Orta sahaların çok kolay geçildiği ikinci yarıda her iki takımda gol atma başarısı gösteremeyince karşılaşma 1-1’lik skor ile tamamlandı. Eskişehirspor lider Denizlispor’dan aldığı 1 puan ile puanını 24’e çıkardı.

Bu karşılaşma ile Eskişehirspor kendi sahasında mağlup olmama sayısını 8 maça çıkardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.