ES ES KOMŞUDAN PUAN ÇIKARTAMADI

Eskişehirspor deplasmanda Afyon Afjetspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı Şimşekler karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılarak haftayı puansız kapadı.

ES ES KOMŞUDAN PUAN ÇIKARTAMADI
03 Aralık 2018 Pazartesi 20:54

Ligin 14. Haftasında deplasmanda Afyon Afjet spor ile karşı karşıya gelen Eskişehirspor henüz karşılaşmanın 8. dakikasında rakip futbolcu Ersel’in attığı gol ile 1-0 yenik duruma düştü. Karşılaşmanın ilk yarısı Afyon ekibinin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Eskişehirspor karşılaşmanın 50. dakikasında Fıratcan’ın attığı gol ile 1-1’lik beraberliği yakaladı. Ancak bu golden 2 dakika sonra Afyonspor, Ersel ile 1 kez daha öne geçmeyi başardı. Karşılaşmada başka gol olmayınca karşılaşma Afyon ekibinin 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.