Es Es gençleri ilk maçta ter döküyor

Sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya gelen Eskişehirspor ilk yarıyı 2-1 mağlubiyet le kapadı.

Es Es gençleri ilk maçta ter döküyor
12 Ağustos 2018 Pazar 20:43

22. dakikada Mehmet İldiz’in attığı golle 1-0 yenik duruma düşen Kırmızı Şimşekler, 25. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Feyzi’nin attığı golle skor eşitlendi. Feyzi Yıldırım, 31 dakikada rakibine yaptığı hareket ardından maçın hakemi Hakan Ceylan tarafından 2. sarı kart ile oyun dışına atıldı. Kırmızı karttan dakikalar sonran 34. dakikada Giresunspor 2-1’lik üstünlüğü sağladı. İlk yarı 2-1 Giresunspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda ilk değişikliği yapan Fuat Çapa İbrahim halil'i oyundan alarak Kaan Gül'ü oyuna soktu. Karşılaşma Giresunspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile devam ediyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.