ES ES DEMİRBAKAN'A EMANET

Eskişehirspor Fuat çapa'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Coşkun Demirbakan'ı getirdi.

ES ES DEMİRBAKAN'A EMANET
15 Eylül 2019 Pazar 16:54

Eskişehirspor resmi sitesinde yapılan yazılı açıklama şu şekilde: Eskişehirspor Kulübü olarak Sayın Coşkun Demirbakan ile anlaşmış bulunmaktayız. Camiamıza hayırlı olsun.

Coşkun Demirbakan'ın teknik heyetinde, Engin Özdemir, Zafer Şahin, Zafer Karagöz, Sefer Hakan Olgun, ve David Odonkor bulunmaktadır.

Coşkun Demirbakan kimdir?

1954 yılında Eskişehir’de doğdu. Futbola babasının görevi nedeniyle 16 yaşında İstanbul Çamlıcaspor’da başladı. 17 yaşındayken Fenerbahçe genç takımında, bir yıl sonra da Fenerbahçe A Takımı’nda oynamaya başladı. 1973 yılında Malatyaspor, 1974 yılından itibaren Eskişehirspor formasını giydi. 1977 yılında Eskişehirspor’a tarihinin en büyük paralarını kazandırarak Fenerbahçe’ye transfer oldu. Amatör, Ordu ve A Milli Takım’ın formalarını çeşitli kez giydi. Futbolculuk döneminde Fenerbahçe formasıyla 3 lig şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası, 3 Cumhurbaşkanlığı Kupası, Sakaryaspor formasıyla da bir kez 2. lig şampiyonluğu yaşadı ve aktif futbol hayatına nokta koyarak antrenörlüğe başladı. Çalıştırdığı takımların çoğunu PTT 1. Lig play-off maçlarına taşıyan Demirbakan, üç takıma Play-Off finali oynattı. Sakaryaspor, Diyarbakırspor gibi takımları da şampiyon yaparak bu kentlere Süper Lig heyecanı yaşattı. Türkiye’nin ilk “UEFA Pro Lisanslı” hocaları arasında yer alan Demirbakan’a büyük sevgi gösteren Anadolu kulüplerinin taraftarı onu “İmparator” unvanıyla onurlandırdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.