Es Es 1 puana razı oldu

Eskişehirspor, 1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada 2-1’lik üstünlükle soyunma odasına girdi ancak ikinci yarının hemen başında kalesinde gördüğü gol ile 1 puana razı oldu.

Es Es 1 puana razı oldu
24 Kasım 2018 Cumartesi 18:04

Ligin 13. haftasında kendi taraftarı karşısında Ümraniyespor’u konuk eden Eskişehirspor, karşılaşmanın 24. dakikasında rakip futbolcu Leandrinho’nun attığı gol ile 1-0 yenik duruma düştü. Kırmızı Şimşekler bu gole 35. dakikada Feyzi Yıldırım ile karşılık verdi. Bu golden 3 dakika sonra Alperen Kocabaş Eskişehirspor’u 2-1’lik üstünlüğe taşıdı. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1’lik Eskişehirspor üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında dakikalar 49’u gösterirken Madinda, Ümraniyespor’un ikinci goplünü atarak karşılaşmayı 2-2’lk eşitliğe taşıdı.

Mevlüt kırmızı kart gördü

Karşılaşmanın ilk yarında sarı kart gören Eskişehirspor’un defans futbolcusu Mevlüt Çelik 79. Dakikada ikinci sarıdan oyun dışına atılırken Eskişehirspor son 10 dakikada 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Karşılaşma 2-2'lkik sonuçla tamamlandı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.